Logo carte NL 2018 2

family-living

Voor uw verzekeringen bent u bij Heyvaert Verzekeringen aan het juiste adres.

Ons kantoor fungeert al meer dan veertig jaar als onafhankelijk makelaar. Wij verstrekken maatwerk inzake verzekeringen; zowel voor particulieren, zelfstandigen als voor KMO’s.
Waarvoor staan wij:
· Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en willen de tijd nemen om u optimaal en persoonlijk te kunnen adviseren.
· Bij ons kan u zeker zijn van een persoonlijk advies op maat, volledig gericht op uw noden, en dit steeds aan een correcte verhouding prijs-kwaliteit.
· We onderscheiden ons door een pro-actief schadebeheer: We nemen u de administratieve rompslomp uit handen en begeleiden u doorheen alle stappen, zodat uw dossier zo snel mogelijk wordt opgelost en u zo weinig mogelijk hinder ervaart.
Uw schadegeval wordt van a tot z door ons persoonlijk opgevolgd zodat u zeker bent van een correcte afhandeling.
· Door onze flexibele aanpak kunnen wij eveneens snel ter plaatse komen als de situatie dat vereist.
· En voor dringende schadegevallen kan u ons steeds telefonisch contacteren 7/7.
U staat bij ons centraal, zoals u in onze slogan leest: "Specialist in ùw verzekeringen, behartiging van ùw belangen!"

Bij ons kan u steeds terecht voor een "GRATIS EN VRIJBLIJVEND” nazicht van uw huidig verzekeringsdossier.

 

Via deze website kan u ons ook snel en eenvoudig een vraag stellen of een offerte vragen.

U kan ons ook volgen via:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/heyvaertverzekeringen

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/verzekerings---en-zakenkantoor-heyvaert-bvba


We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer +(32)2/453.22.50 of via fax op het nummer +(32)2/452.38.60 en via email op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn van maandag tot vrijdag tussen 8u30-12u30 beschikbaar op kantoor, in de namiddag ontvangen wij u graag op afspraak. Indien u dit wenst komen wij ook bij u thuis ter plaatse om uw verzekeringsdossier te bespreken.

ENKELE VAN ONZE PARTNERS: AG INSURANCE, AXA BELGIUM, AMMA (verzekeringen voor de zorgsector), BALOISE, GENERALI, VIVIUM, ARAG, DELA, EUROMEX, EUROP ASSISTANCE, DKV, ALLIANZ, DAS, ZA VERZEKERINGEN ...

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !